Поділитись:

Готують тимчасову переправу: яка ситуація на мосту через Західний Буг

П'ятниця, 21 травня 2021, 20:30
Готують тимчасову переправу: яка ситуація на мосту через Західний Буг

Після обвалу мосту через Західний Буг на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк "Укравтодор" монтуватиме тимчасову переправу.

Про це повідомляє "Укравтодор" у фейсбуці.

У Львівській області на автомобільній дорозі Н-17 поблизу села Гайок мостобудівники вже зробили земляний насип та влаштували під'їзди до тимчасового мосту. Наступним етапом стане зведення тимчасової переправи зі збірних металевих конструкцій. Планують стартувати вже наступного тижня.

Нагадаємо, 3 травня обвалилася секція аварійного 61-річного мосту на маршруті Н-17 Львів – Радехів – Луцьк. Штучну споруду побудовали у 1961 році і відтоді жодного разу капітально не ремонтували.

Через руйнування старого мосту через Західний Буг рух транспорту організовано в об'їзд. Пішоходи можуть скористатися переходом.

Як зазначають, торік міст через Західний Буг було включено до списку Національної програми відновлення мостів – реконструкція переходу була запланована на цей рік. Роботи планують розпочати у найближчі місяці.

"Проєкт реконструкції мосту було представлено техраді Укравтодору та секції 5 ДерждорНДІ. Учора стартувала експертиза. Після позитивного висновку буде оперативно визначено підрядника й у максимально короткі терміни розпочнуться будівельні роботи", – йдеться у повідомленні.

А також запевняють, що  переправу через Західний Буг буде реконструйовано оперативно та якісно.

Готують тимчасову переправу: яка ситуація на мосту через Західний БугГотують тимчасову переправу: яка ситуація на мосту через Західний Буг

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів