Поділитись:

У Ковелі до Дня вишиванки влаштували дефіле (фото)

П'ятниця, 21 травня 2021, 23:27
У Ковелі до Дня вишиванки влаштували дефіле (фото)

У Ковелі до Дня вишиванки влаштували концерт, зокрема, під час якого учасники дефілювали у вишитому одязі.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

"У Всесвітній день вишиванки творчо, яскравим концертом привітали мешканців міста зі святом ковельські митці. У програмі – дефіле у вишитому одязі", – йдется у повідомленні.

Режисерка-постановниця цього мистецького дійства Наталія Гончар продумала все до дрібниць. Номери, які були представлені, оспівували українське національне вбрання.

Як зазначають, усі, хто прийшов на свято, та численні перехожі бурхливими оплесками дякували виконавцям народних і сучасних пісень, усім, хто подарував неповторні хореографічні номери. Аплодували й моделям, які демонстрували одяг, оздоблений неповторною вишивкою.

У Ковелі до Дня вишиванки влаштували дефіле (фото)У Ковелі до Дня вишиванки влаштували дефіле (фото)У Ковелі до Дня вишиванки влаштували дефіле (фото)У Ковелі до Дня вишиванки влаштували дефіле (фото)У Ковелі до Дня вишиванки влаштували дефіле (фото)У Ковелі до Дня вишиванки влаштували дефіле (фото)У Ковелі до Дня вишиванки влаштували дефіле (фото)У Ковелі до Дня вишиванки влаштували дефіле (фото)У Ковелі до Дня вишиванки влаштували дефіле (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів