Поділитись:

Волинські митники не впустили в Україну партію одягу з Польщі (фото)

Четвер, 20 травня 2021, 16:20
Волинські митники не впустили в Україну партію одягу з Польщі (фото)

Волинські митники не дозволили ввезти в Україну імпортний одяг на суму понад півтора мільйона гривень.

Про це повідомили на сторінці Волинської митниці у фейсбуці.

Громадянка України подала митну декларацію та документи, згідно з якими ввозила на територію України товар «Одяг в асортименті» з Польщі.

Митники провели повний огляд вантажівки і серед інших товарів, заявлених в декларації, виявили 14 400 одиниць незадекларованого одягу загальною вартістю 1,51 мільйона гривень.

«Таким чином громадянка України не заявила за встановленою формою точних та достовірних відомостей щодо наявного вантажу чим порушила митні правила за ознакою статті 472 Митного кодексу України», – пояснили митники.

Товар вартістю понад півтора мільйона гривень вилучили до рішення суду.

Волинські митники не впустили в Україну партію одягу з Польщі (фото)Волинські митники не впустили в Україну партію одягу з Польщі (фото)Волинські митники не впустили в Україну партію одягу з Польщі (фото)Волинські митники не впустили в Україну партію одягу з Польщі (фото)Волинські митники не впустили в Україну партію одягу з Польщі (фото)Волинські митники не впустили в Україну партію одягу з Польщі (фото)Волинські митники не впустили в Україну партію одягу з Польщі (фото)Волинські митники не впустили в Україну партію одягу з Польщі (фото)Волинські митники не впустили в Україну партію одягу з Польщі (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів