Поділитись:

Під Луцький зоопарк підкинули цуценят: чоловіка зафіксували камери (фото, відео)

Середа, 19 травня 2021, 12:42
Під Луцький зоопарк підкинули цуценят: чоловіка зафіксували камери (фото, відео)

Під Луцький зоопарк підкинули коробку з цуценятами.

Це сталося вранці у середу, 19 травня, повідомили на сторінці звіринцю. 

Близько 7 ранку охоронець зоопарку побачив чоловіка, який залишив коробку з цуценятами під воротами. Працівник зоо хотів наздогнати недобросовісну людину, але чоловік утік.

Директорка зоопарку Людмила Денисенко каже, що ні місця для утримання, ані вільних від основної роботи доглядачів у зоопарку немає. Вона просить лучан допомогти з цуциками і знайти їм дім або перетримку, бо перебувати на території звіринцю тварини не можуть.

"Ми постійно говоримо людям про це. Це інфекції різні, від яких можуть постраждати тварини нашого зоопарку. Ми не можемо так ризикувати колекцією наших тварин",– говорить вона. 

Цуциків у коробці троє, всі дівчатка. Їм близько двох місяців від народження. Наразі вони перебувають у кабіні охоронця, бо зоопарк навіть не має місця, де цих собачок можна утримувати.Після обіду цуценята поїдуть на підприємство  "Ласка", яке теж неохоче приймає таких малюків.

Під Луцький зоопарк підкинули цуценят: чоловіка зафіксували камери (фото, відео)Під Луцький зоопарк підкинули цуценят: чоловіка зафіксували камери (фото, відео)Під Луцький зоопарк підкинули цуценят: чоловіка зафіксували камери (фото, відео)

До слова, чоловік, який підкинув тварин, потрапив на камери відеоспостереження. На ролику видно, як охоронець залишає свій пост і намагається наздогнати чоловіка, але той втікає. 

У зоопарку просять впізнати людину на відео. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024