Поділитись:

У Нововолинську хочуть створити підрозділ патрульної поліції

Середа, 19 травня 2021, 10:31
У Нововолинську хочуть створити підрозділ патрульної поліції

У Нововолинську розглядають функціонування патрульної поліції. 

Прогноз такий, що вже на початку 2022 року в місті гірників може дислокуватися підрозділ патрульної поліції у складі 50-70 осіб, які нестимуть службу у двох містах та в усіх громадах Володимир-Волинського району, зокрема й на митному посту «Устилуг». Про це повідомили в пресслужбі народного депутата Ігоря Гузя. 

Ігор Гузь разом із міським головою Нововолинська Борисом Карпусом, першим заступником Володимир-Волинського міського голови Ярославом Матвійчуком та керівником управління патрульної поліції в Рівненській області Сергієм Мерчуком зустрілися з Євгенієм Жуковим – начальником Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

Як розповів у своєму відеозверненні парламентар, зустріч була дуже продуктивною.

«Уже декілька років маємо прохання, аби в Нововолинську був підрозділ патрульної поліції. Сьогодні досягли домовленостей з паном Жуковим, що через 9 місяців запуститься процес. Йдеться про функціонування підрозділу в складі 50-70 осіб, який дислокуватиметься у Нововолинську й обслуговуватиме міста Нововолинськ і Володимир-Волинський. Упевнений, нам вдасться. Наступного тижня у Нововолинськ приїде і працюватиме делегація з Києва. Це дуже оптимістична історія. Сподіваюся, на початку наступного року ми зможемо запустити в роботу підрозділ патрульної поліції», – зауважив депутат.

Міський голова Нововолинська наголосив, що треба підготувати матеріально-технічну базу, приміщення, провести інформаційну кампанію щодо набору в ряди патрульних.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024