Поділитись:

У Туреччині внаслідок ДТП загинуло двоє українців

Вівторок, 18 травня 2021, 04:13
У Туреччині внаслідок ДТП загинуло двоє українців

Увечері 16 травня у Туреччині трапилась ДТП, унаслідок якої загинули двоє українських туристів, ще двоє – госпіталізовані.

Про це повідомило турецьке Hurriyet, – пише "Європейська правда".

Аварія сталася близько 20:30 поблизу Кумафшарі, в районі міста Денізлі. Як повідомляють, автомобіль, у якому було четверо українських туристів, втратив керування, з’їхав  дороги і перекинувся. З повідомлення не очевидно, хто з них перебував за кермом.

27-річний Олександр Попов загинув на місці, 27-річна Анастасія Пришко померла від отриманих травм у лікарі в місті Аджипаям. Як повідомили виданню, у серйозному стані також третя постраждала, Анастасія Несеренко, яку доправили у госпіталь при університеті Памуккале. Про стан четвертого українця Владислава Зикрана не уточнюють.

Про загибель Олександра та Анастасії написав також Інститут бізнесу, економіки та менеджменту Сумського державного університету, де вони навчалися.

"Вчора загинули двоє наших студентів… Попов Олександр та Пришко Анастасія…Зовсім юні…Найкращі, яскраві, талановиті, цілеспрямовані, активні члени студентського директорату інституту… Красива та любляча пара", – йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці закладу.

У Туреччині внаслідок ДТП загинуло двоє українців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
10:16
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:02
20 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024