Поділитись:

Харківська залізнична лікарня провела кисневу магістраль до 100 ліжок «ковідних» пацієнтів

Вівторок, 18 травня 2021, 00:47
Харківська залізнична лікарня провела кисневу магістраль до 100 ліжок «ковідних» пацієнтів

фото ілюстративне

Харківська клінічна лікарня на залізничному транспорті №1 завершила  проведення кисневої магістралі до 100 ліжок у реанімаційному відділенні та відділенні хворих на коронавірус пацієнтів.

Про це повідомив в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Іван Юрик під час візиту до лікарні, – зазначає пресслужба компанії.

"Укрзалізниця увійшла в кризу короновірусної пандемії не зовсім підготовленою. Але за кілька місяців ми кардинально змінили всю систему забезпечення наших лікарень. І це заслуга не лише Укрзалізниці, а й місцевої влади та інвесторів. Без них ми б не зробили такого стрімкого стрибку у переоснащенні наших лікарень", – розповів керівник Укрзалізниці.

Як зазначають, наявність кисневої магістралі значно покращить лікувальний процес та посилить можливості лікарні у допомозі хворим на коронавірус. Загалом тут вже пролікувались близько 300 пацієнтів хворих на COVID-19, і лікарня також продовжує працювати у звичному режимі та обслуговувати залізничників.

Крім того, за словами Івана Юрика, харківській залізничній лікарні №2 вже проліковано близько 550 пацієнтів хворих на COVID-19. Тут також створили всі необхідні умови: сучасні палати з повним оснащенням, хірургічні операційні, тощо. 

У цій лікарні вже виконали монтаж фундаменту під нову кисневу станцію й на даний час здійснюють її монтаж, проведення кисневої магістралі в реанімації та відділенні інтенсивної терапії.

"Укрзалізниця, як одна з найбільших державних компаній та соціальноорієнтований бізнес прагне залучити усі можливі інструменти для допомоги українським громадянам у боротьбі з коронавірусною хворобою", – резюмував Іван Юрик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів