Поділитись:

До зими на дороги Волині нанесли майже 1000 км розмітки

Четвер, 15 вересня 2016, 18:11
До зими на дороги Волині нанесли майже 1000 км розмітки

В рамках підготовки до зими на волинські дороги було нанесено 982 км дорожньої розмітки, а також 191 одиниця снігоочисної техніки готова до роботи.

Про стан підготовки дорожньої інфраструктури в області під час засідання антикризового штабу при Волинської ОДА розповів перший заступник начальника Служби автомобільних доріг Михайло Кінах, – повідомляє ВолиньPost.

З його слів, на Волині знаходиться 6 195 км доріг, з них 4 396 км місцевого значення, а решта – державного. Всі ці дороги обслуговують 10 філій Волинського обласного автодору.

З метою своєчасної підготовки до осінньо-зимового періоду з червня вже виконано 254,5 м. кв. ямкового ремонту на дорогах державного значення, а також нанесено 982 км дорожньої розмітки.

Як зауважив представник Служби автомобільних доріг, на сьогодні 191 одиниця снігоочисної техніки готова до роботи. Зокрема 9 роторних снігоочисних машин, 47 піскорозкидальних автомобілів, 29 автогрейдерів, 39 навантажувачів, 4 солерозподавачі, а також трактори та інші види техніки.

Єдине, зауважив Михайло Кінах, палива наразі немає, оскільки деяку техніку ще використовують, а відповідно й паливо. Проте, до зими обіцяють зарезервувати необхідну кількість пального.

Надрукувати
мітки:
коментарів