Поділитись:

Цьогоріч у Луцьку планують термомодернізувати десять закладів освіти

П'ятниця, 14 травня 2021, 22:51
Цьогоріч у Луцьку планують термомодернізувати десять закладів освіти

Термомодернізація закладів бюджетної сфери є одним із пріоритетів у роботі Луцького міського голови Ігоря Поліщука. Впровадження таких заходів створює комфортніші умови у середині приміщення, дає можливість економити кошти на енергоносіях, які можна спрямувати на інші цілі та проєкти.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Луцька міська рада у співпраці з НЕФКО нині реалізує масштабний проєкт “Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька”, яким передбачається утеплення фасадів, дахів, встановлення ІТП, ізоляція трубопроводів, заміна вікон та дверей, модернізація системи освітлення у сорока бюджетних закладах.

Енергозберігаючі заходи уже впроваджено у ряді загальноосвітніх шкіл, Луцькій художній школі, Луцькій музичній школі №1 ім. Фридерика Шопена, центральному басейні.

Сьогодні, 14 травня, міський голова Ігор Поліщук та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан оглянули хід робіт з термомодернізації дитячих садочків № 9, 10, 32 та 33, НВК № 10.

Міський голова Ігор Поліщук, оглянувши об'єкти, зазначив: “Це колосальний проєкт. Просто на очах відбувається перетворення наших шкіл та садочків. Вони стають комфортнішими, естетично привабливішими, енергоощадними. Ми утеплюємо дахи, фасади, замінюємо вікна та двері. Садочки є яскравими, адже їх фарбують в різні кольори. Відремонтовані об’єкти стають окрасою cвоїх мікрорайонів. Цьогоріч ми зробимо дев’ять садочків та одну школу. Маємо намір подавати заявку на продовження цього проекту”.

Цьогоріч у Луцьку планують термомодернізувати десять закладів освітиЦьогоріч у Луцьку планують термомодернізувати десять закладів освітиЦьогоріч у Луцьку планують термомодернізувати десять закладів освітиЦьогоріч у Луцьку планують термомодернізувати десять закладів освітиЦьогоріч у Луцьку планують термомодернізувати десять закладів освітиЦьогоріч у Луцьку планують термомодернізувати десять закладів освіти

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів