Поділитись:

23-річна киянка народила хлопчика на станції метро (відео)

Четвер, 13 травня 2021, 18:07
23-річна киянка народила хлопчика на станції метро (відео)

У столичному метро сталась надзвичайна подія: у 23-річної жінки почалися пологи і вона народила хлопчика просто у підземному переході. 

Про це повідомляє BBC Україна.

Подія сталася у середу, 12 травня, на станції метро «Лісова» у Києві. Пологи почалися в підземному переході близько 20:00, на крики 23-річної жінки звернули увагу поліцейські.

«Правоохоронці миттєво зреагували та виявили на підлозі у підземному переході жінку з немовлям. Працівники поліції принесли жінці ковдру, воду, необхідні речі гігієни та викликали лікарів», – повідомили в МВС.

Мама і дитина зараз перебувають в лікарні й почуваються добре.

«Наразі вони у лікарні та почуваються добре. Такі надзвичайні ситуації трапляються досить рідко, але ми – поліцейські, а відтак готові допомогти у будь-якій ситуації», – розповів поліцейський взводу №2 управління поліції в метрополітені Микола Шлапак.

Прессекретарка Київського метрополітену Наталя Макогон зазначила, що в київському метро вже народжувалася дитина – у 2014 році на станції «Театральна» світ побачила дівчинка. Тоді пологи також прийняли працівниці метро та поліцейські.

У соцмережах новина викликала жваве обговорення.

Користувачі вітають дитину з народженням та жартома пропонують назвати хлопчика Метрославом або подарувати йому безплатний проїзний на метро на все життя.

23-річна киянка народила хлопчика на станції метро (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів