Поділитись:

У луцькій бібліотеці провели "День Європи" (фото)

Середа, 12 травня 2021, 18:15

У Волинській обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки провели заходи до Днів Європи в Україні. 

Такі заходи проходять у бібліотеці щороку. Цьогоріч у програмі були дебати на європейську тематику «Європейська весна», зустріч із представниками ГО "Фундація регіональних ініціатив" та тематична фотовиставка. 

Участь у заході взяли учні луцьких шкіл – члени шкільних європейських клубів. Напередодні діти отримали завдання зробити яскраве емоційне фото на фоні якогось туристичного об'єкту європейського міста. Багато школярів робили світлини у Луцьку, а дехто фотографувався за кордоном. 

Зрештою, серед фотографій вибрали найкращі. Перемогла світлина маленької лучанки Каміли Смолки, яка сфотографувалася у стрибку на фоні старовинного храму. Переможців нагородив начальник департаменту сім'ї і молоді Луцької міської ради Руслан Захожий. Наприкінці заходу для дітей організували солодкий стіл. 

Організаторка заходу, працівниця Центру європейської інформації у Луцьку Ліна Басюк впевнена, що такі дні Європи дають українській молоді шанс дізнатися більше про Європейський Союз та наближають Україну до євроінтеграції. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів