Поділитись:

Лучанам пояснили, чому в квитанції за «комуналку» немає нарахувань за послуги

Середа, 12 травня 2021, 14:00
Лучанам пояснили, чому в квитанції за «комуналку» немає нарахувань за послуги

Лучани не можуть сплатити за всі комунальні послуги єдиною квитанцією. Зокрема, у квитанції відсутні нарахування від "Луцьктепла", "Луцькводоканалу", "Луцькспецкомунтрансу", а також немає нарахування оплати за землю. За окрему квитанцію банк нараховує комісію: сума коливається у районі 20 гривень за кожну. 

Із такою проблемою люди зверталися у приймальню Громадянського Руху "СВІДОМІ". Відтак депутатка Луцької міської ради від "СВІДОМИХ" Алла Надточій пояснила, що робити лучанам зараз. 

"На сьогодні дійсно в єдиній квитанції послуг цих комунальних підприємств немає, але впродовж двох днів обіцяли все врегулювати. Тому за комунальні послуги єдиною квитанцією можна сплачувати вже з п'ятниці або ж краще приходити з понеділка", – зазначила вона. 

Лучанам пояснили, чому в квитанції за «комуналку» немає нарахувань за послугиЛучанам пояснили, чому в квитанції за «комуналку» немає нарахувань за послуги

Також Алла Надточій додала, що керівники структурних підрозділів запевнили, що вони відновили єдину квитанцію, тому усі послуги впродовж року зберігатимуться там. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів