Поділитись:

У Боголюбах затримали п'яного дебошира з пістолетом (фото)

Вівторок, 11 травня 2021, 15:48

У селі Боголюби, що поруч із Луцьком, п'яний чоловік вдерся на територію житлового будинку, а коли приїхали поліцейські – погрожував їм і стріляв у повітря.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У неділю, 9 травня, правоохоронці отримали повідомлення про незаконне проникнення до володіння особи, погрози вбивством і стрільбу у селі Боголюби. За вказаною адресою негайно виїхали працівники СРПП відділення № 3 та слідчо-оперативна група Луцького РУП.

Поліцейські  на місці з’ясували, що лучанин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проник на територію одного з житлових будинків в селі Боголюби, погрожував фізичною розправою і вбивством  власникам будинку та правоохоронцям й здійснив декілька пострілів у повітря з пістолета.

Порушника оперативно затримали, а предмет ззовні схожий на пістолет, відправили на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, зловмиснику оголосили підозру за ч. 2 ст. 162 КК України (Порушення недоторканості житла, карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років) та ч. 1 ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів