Поділитись:

На Волині вилучили контрафакту на 1,5 мільйона гривень

Вівторок, 11 травня 2021, 15:18

У мешканців Ковеля і Ковельського району в ході обшуків вилучили пів тонни фальсифікованих алкогольних напоїв та понад 70 ящиків сигарет – всього на суму близько 1,5 мільйона гривень.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Прокурори Ковельської окружної прокуратури за оперативного супроводу співробітників УСБУ в області та оперативно-розшукового відділу Луцького прикордонного загону в межах розслідування кримінального провадження про незаконні оборудки із марками акцизного податку (ч. 1 ст. 199 КК України) провели низку обшуків в оселях жителів Ковеля й Ковельського району.

У ході обшуків вилучено понад 500 літрів спиртовмісних рідин та більш як 70 ящиків тютюнових виробів. Вартість виявленого контрафакту –  близько 1,5 мільйони гривень.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. Триває досудове розслідування. Встановлюються особи громадян, причетних до незаконного промислу.

Як повідомила Конкуренту речниця УСБУ у Волинській області Іванна Поліщук, учасники протиправної діяльності зберігали контрафактну продукцію у спеціально облаштованому гаражному приміщенні у місті Ковель.

За оперативними даними, товар ділки планували незаконно переправляти через держкордон до країн ЄС.

Під час обшуків у місті Любомль за місцем проживання одного із організаторів контрабандного каналу, правоохоронці, серед іншого, виявили незареєстрований пістолет, який передано на експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів