Поділитись:

У Луцькому районі поліцейські розшукали безвісти зниклого 66-річного пенсіонера

П'ятниця, 07 травня 2021, 22:20

Поліцейські Луцького районного управління поліції знайшли безвісти зниклого 66-річного пенсіонера.

Про це повідомляє  Луцьке районне управління поліції.

7 травня на лінію 102 надійшло повідомлення від 50-ти річної жительки с. Пальче Луцького району про те, що її сусід, 66-річний пенсіонер, якого вона доглядає, поїхав до м. Луцька для отримання пенсії та додому не повернувся.

На місце прибули працівники СРПП ВП №3, Луцького районного управління поліції, отримавши детальний опис особи безвісти зниклого, працівники вирушили на пошуки. Орієнтування з прикметами зниклого дідуся були надіслані мобільним нарядам та до сусідніх територіальних підрозділів.

Пошуки зниклого старенького ускладнювались тим, що у нього з собою не було мобільного телефону. Крім цього, дідусь внаслідок похилого віку страждав на розлади пам’яті.

Через декілька годин пошуків правоохоронцям вдалось розшукати дідуся: знайшли його на виїзді з села Пальче Луцького району.

Наляканий та розгублений 66-річний пенсіонер стояв край дороги на виїзді. Коли працівники поліції підійшли, він не впізнав правоохоронців, та повідомив їм, що не пам’ятає, як його звати і де він проживає, що робить на виїзді з селища, оскільки в нього проблеми з пам’яттю.

Поліцейські доставили пенсіонера за його адресою проживання. Нині він почувається добре, його життю нічого не загрожує.

«Коли нам надходить інформація про зникнення безвісти, на пошуки залучається максимальна кількість поліцейських. Наше завдання – у найкоротші терміни розшукати безвісти зниклу особу й не допустити протиправних дій щодо неї», - повідомив інспектор СРПП ВП №3, Луцького районного управління поліції Андрій Косило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 березня 2024
21:03
12 березня 2024
07 березня 2024
27 лютого 2024
26 лютого 2024
24 лютого 2024
23 лютого 2024