Поділитись:

Автобус з підозрілим VIN-кодом у «Ягодині»: підробку не підтвердили

П'ятниця, 07 травня 2021, 10:47
Автобус з підозрілим VIN-кодом у «Ягодині»: підробку не підтвердили

У пункті пропуску «Ягодин», що на кордоні з Польщею, прикордонники Луцького загону виявили можливі ознаки втручання у ідентифікаційний номер автобуса «Сетра», який слідував до України.

За цим фактом поінформували співробітників Національної поліції, які в подальшому спрямували транспортний засіб для проведення відповідних експертних перевірок, – повідомили в пресслужбі прикордонників. 

За результатами проведеної експертизи комплексного дослідження автобуса «Сетра» винесли постанову про закриття кримінального провадження за ст. 290 ККУ, оскільки експерт Волинського НДЕКЦ надав висновок про відсутність змін в ідентифікаційному номері шасі.

Також прикордонники зазначили, що протягом 2019-2020 років інспектори Луцького прикордонного загону виявили 27 транспортних засобів, які особи намагалися перемістити через кордон у незаконний спосіб, зокрема викрадені, з підробленими документами, VIN-кодами тощо.

Ця робота здійснюється у відповідності до положень ст. ст. 2, 19 Закону України «Про Державну прикордонну службу України», ст. 2 Закону України «Про прикордонний контроль» і спрямована на забезпечення ефективного виявлення і припинення випадків незаконного переміщення транспортних засобів через державний кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів