Поділитись:

У Луцьку завершили встановлення "розумних" зупинок, - Поліщук

Середа, 05 травня 2021, 22:17
У Луцьку завершили встановлення «розумних» зупинок, - Поліщук

У рамках проєкту "Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту Луцька" у місті встановили 9 "розумних" зупинок (5 великих та 4 малих) та 22 табло.

Про це інформує Луцький міський голова Ігор Поліщук на сторінці у "Фейсбуці".

Кожна зупинка містить дисплей, на якому висвітлюється інформація про прибуття громадського транспорту, сонячну панель, точку для зарядки телефону, зовнішнє освітлення, смітники для роздільного збору сміття, камеру відеоспостереження та точку доступу WI-FI. Такі самі функції та особливості, крім сонячної панелі, має кожне "розумне" табло.

"Розумні" зупинки та табло встановлені в рамках проекту «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька», що фінансується у співпраці із Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини через Engagement Global gGmbH та Сервісної служби «Міста в єдиному світі», програма Nakopa", – зазначає міський голова.

Сума грантових коштів становить 6 541 000 гривень.

Зокрема Ігор Поліщук поцікавився в лучан, чи варто в майбутньому продовжити вставновлення "розумних" зупинок і табло за кошти місцевого бюджету в тих мікрорайонах, де ще такі об'єкти не встановлені.

У Луцьку завершили встановлення «розумних» зупинок, - ПоліщукУ Луцьку завершили встановлення «розумних» зупинок, - ПоліщукУ Луцьку завершили встановлення «розумних» зупинок, - ПоліщукУ Луцьку завершили встановлення «розумних» зупинок, - ПоліщукУ Луцьку завершили встановлення «розумних» зупинок, - Поліщук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024