Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 5 травня

Середа, 05 травня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 5 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 5 травня, найбільше читав про:

Про аварію у Луцьку

Сьогодні, близько 16:00 на перехресті вулиць Рівненської і Електроапаратної сталася ДТП: один легковик врізався в інший з такою силою, що його перекинуло на бік. Обидві автівки отримали механічні ушкодження. 

Як повідомили в пресслужбі патрульних, постраждалих в аварії водія «фольксвагена», а також водія і пасажира «рено» госпіталізували до лікарні.

Через аварію на вулиці Рівненській був значно ускладнений рух автотранспорту: затор протягнувся від місця ДТП до шляхопроводу.

До речі, департамент муніципальної варти сьогодні опублікував відео, як автомобіль «Рено», рухаючись вулицею Львівською, порушив ПДР: здійснив обгін у забороненому місці та перетнув подвійну суцільну лінію.

«Обгін – один із найнебезпечніших маневрів, а враховуючи часом несприятливі дорожні умови, намагання бути попереду, може призвести до ДТП. Водій здійснюючи такий маневр часто піддає небезпеці себе та інших учасників дорожнього руху», – зауважили у департаменті.

Про причини і наслідки руйнування мосту на трасі Луцьк – Львів

Нагадаємо, 3 травня на автошляху Луцьк – Львів обвалився шляхопровід. Дорогу тимчасово перекрили. 

За думкою кандидата технічних наук та провідного будівельного експерта Максима Коваля, руйнацію цього моста спричинила безвідповідальність водіїв, адже, попри заборону, через аварійний міст продовжували курсувати багатотонні вантажівки.

Попри зруйнований міст, усі автобусні маршрути, що сполучають Луцьк і Львів, працюють згідно з встановленим графіком. Про це ІА «Конкурент» розповіла диспетчерка автовокзалу. Разом із цим, зважаючи на об'їзд, дорога займає на 40 хвилин більше.

Аби розвантажити автошляхи та зменшити затори, які утворилися через обвал автомобільного мосту, в «Укрзалізниці» прийняли рішення, що з 6 травня поїзд № 701/702 Львів – Чернівці курсуватиме до Луцька. До Львова цей поїзд прибуватиме за чинним розкладом, потім о 09:51 вирушатиме до Луцька та прибуватиме на кінцеву станцію о 14:25. Зворотно поїзд відправлятиметься з Луцька о 14:45 і прибуватиме до Чернівців о 23:14.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів