Поділитись:

Заступники директора волинської служби автодоріг підуть під суд за хабарництво

Середа, 05 травня 2021, 15:15
Заступники директора волинської служби автодоріг підуть під суд за хабарництво

Заступників директора держпідприємства «Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області» судитимуть за хабарництво.

Про це повідомила пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Волинська обласна прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вимагання й одержання неправомірної вигоди двома заступниками директора ДП «Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Слідство вважає, що посадовці налагодили схему одержання від підприємців «відкатів» у розмірі 20% від вартості виконаних за договорами підряду робіт зі встановлення систем відеоспостереження на об’єктах будівництва та автодорогах на території  Волинської області. 

Договори укладалися лише з тими суб’єктами господарювання, які погоджувалися на такі умови «співпраці».

Правоохоронці задокументували два епізоди одержання посадовцями неправомірної вигоди, загальна сума якої становить 48 тисяч гривень.

Обох заступників директора державного підприємства обвинувачують у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 КК України).

Звільнених уже з посад чиновників очікує суд.

Викриття посадовців – спільна робота прокурорів, Управління стратегічних розслідувань у Волинській області та Головного управління Національної поліції в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024