Поділитись:

Що потрібно враховувати при виборі обручки*

Середа, 05 травня 2021, 12:37
Що потрібно враховувати при виборі обручки*

Обручки — це символ шлюбу та вірності й частинка коханої людини, яка постійно з тобою. А з огляду на розвиток технологій і майстерність ювелірів та дизайнерів, сьогодні, вибираючи обручку, можна купити або замовити особливу прикрасу, що відображає індивідуальність чоловіка та дружини як особистостей.

В інтернет-магазині diamant.ua ви можете придбати обручки на будь-який смак та гаманець.

На що варто звернути увагу перед купівлею обручок.

Практичність

Передусім до вибору обручки потрібно підійти з практичної точки зору: вона повинна бути зручною та якісною і гармоніювати з усіма іншими прикрасами. Обов’язково зверніть увагу на пробу. Відповідально підійдіть і до вибору форми — обручка не повинна постійно чіплятися за волосся або одяг.

Метал

Обручка може бути виготовлена з таких металів, як:

  • жовте, біле і червоне золото;
  • звичайне та темне срібло;
  • платина.

В жодному разі не надавайте переваги традиціям на шкоду своїм інтересам. Якщо ви все своє життя носили золоті прикраси, то обручка з іншого металу не впишеться у ваш стиль. Якщо ж у вас з майбутнім чоловіком різне бачення, можна замовити обручки з різних металів, але з однаковим або схожим дизайном. Не забувайте, що обручки — це не тільки атрибути подружжя, а й вас обох як особистостей, тому постарайтеся врахувати всі побажання один одного і знайти золоту середину.

Дизайн

Вибір дизайну не менш важливий. Вибирайте таку обручку, яку вам захочеться носити постійно, а не лише одягати на офіційні заходи і тому що «так треба». Обручка — це в якійсь мірі традиційний атрибут, тому вибирати її потрібно прискіпливо та уважно. Дизайн повинен бути приємним й близьким вам особисто. Серед асортименту компанії «Ювелірна Карта» можна знайти вироби як з традиційним, так і оригінальним дизайном.

Кілька ідей

  • Цікавий вибір — обручки з гравіюванням. Це не тільки мило і романтично, але також відображає ваше кохання й трепетне ставлення одне до одного. До того ж це дуже приємно — носити на пальці послання від коханої людини.
  • На жіночих пальчиках набагато витонченіше виглядають тонкі обручки, тому нареченому та нареченій краще вибрати вироби різної товщини.
  • Гладка обручка — це лише традиція. Якщо вам подобаються фігурні, гранчасті або візерунчасті обручки, які мало схожі на стандартні — сміливо купуйте.
  • Якщо обручки для вас — лише ритуал й пережиток минулого і ви впевнені, що не носитимете їх надалі, все ж підійдіть до вибору відповідально. Прикраси завжди мають бути зручними і якісними, та й ваша думка з роками може змінитися.
  • Цікавий варіант для тих, кому подобається кілька металів — обручка зі сплаву. Але такий виріб повинен бути виконаний якісно — звертайте увагу як на зовнішній вигляд, так і на філігранність роботи.
Надрукувати
мітки:
коментарів