"Кромберг енд Шуберт" починає виробництво електричних мереж для популярної марки BMW

Середа, 14 вересня 2016, 11:30

ТОВ "Кромберг енд Шуберт Україна" відкриває новий проект – виробництво кабельної мережі для автомобіля BMW Mini Countryman (F 60).

Про це "Конкуренту" повідомили на самому підприємстві.

"Новий проект F60 – це свідчення довіри не лише до нашого підприємства, але й до України. Тому вимоги до роботи на новому проекті будуть надзвичайно високі. Так, ми мусимо підтвердити довіру клієнта, показати, що можемо вчасно і безперебійно доставляти кабельні мережі і забезпечувати той високий рівень якості, котрого від нас очікують", – розповів технічний директор підприємства ТОВ "Кромберг енд Шуберт Україна" Славомір Качмарек.

Фінансовий директор Олександр Шаварський додав, що новий проект передбачає залучення сотень додаткових робочих місць.

"Буде дві досвідчені зміни – одна перейде вже з існуючого проекту, де дуже подібна продукція та процеси і одна вже тренується зараз. Також буде 4 зміни абсолютно нових людей", – зазначив фіндиректор.

Довідково: класичний Mini ознаменував собою відродження британського автопрому. Цей автомобіль також отримав ряд престижних нагород. Найзнаковішими вважаються вважаються звання "Автомобіль століття" за версією журналу Autocar (1995 рік), а також "Європейський автомобіль століття" за результатами інтернет-голосування, проведеного організацією Global Automotive Elections Foundation в 1999 році.

За свою тривалу історію перебування на конвеєрі Mini обзавівся більш ніж 60 спецверсіями. В їх число входять ювілейні серії, Лондонська колекція, спецсерії за кольором, унікальні версії від знаменитих дизайнерів, експортні варіанти, версії Cooper, а також багато інших.