Поділитись:

На Волині у Великодню ніч максимальну кількість правоохоронців виведуть на вулиці

П'ятниця, 30 квітня 2021, 13:45
На Волині у Великодню ніч максимальну кількість правоохоронців виведуть на вулиці

У Великодню ніч до охорони публічної безпеки поблизу церков на Волині залучать понад 900 поліцейських та понад 40 військовослужбовців Нацгвардії, ще 130 поліцейських патрулюватимуть вулиці і населені пункти.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У Великодню ніч, з 1 на 2 травня, максимальну кількість поліцейських залучать до охорони публічної безпеки поблизу культових споруд. Громадян закликають дотримуватись карантинних норм та поводитись у рамках законодавства.

«Традиційно, на початку травня, на території нашої області відбудеться декілька заходів – як релігійного, так і суспільного спрямування, тож наша робота буде націлена на дотримання громадянами законності та правопорядку, постійний моніторинг оперативної обстановки та оцінку ризиків, системне інформування людей про події», –  зазначив начальник Головного управління Нацполіції у Волинській області Юрій Крошко.

Начальник Управління превентивної діяльності Володимир Солоненко зазначив, що, за попередніми даними, участь у заходах з нагоди Великодня візьмуть близько 50 тисяч вірян. На Великодні свята до забезпечення публічного порядку та безпеки поблизу культових споруд буде залучено понад  900 поліцейських та понад 40 військовослужбовців Нацгвардії, ще 130 поліцейських патрулюватимуть вулиці і населені пункти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00