Поділитись:

У Києві «форд» влетів в автобус з людьми і втік (відео)

П'ятниця, 30 квітня 2021, 09:52
У Києві «форд» влетів в автобус з людьми і втік (відео)

На Севастопольській площі у Києві водій автомобіля Ford не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з маршрутним автобусом "Богдан".

Аварія сталася 29 квітня, – повідомили в пресслужбі патрульної поліції Києва. 

У результаті автопригоди пасажирка автобуса отримала травми. Медики ушпиталили жінку до лікарні.

Одразу після ДТП з легковика Ford вийшов водій та швидко покинув місце події у невідомому напрямку. У салоні авто залишився тільки пасажир, який запевняв, що знає лише ім'я водія. Очевидці розповіли, що за кермом легковика дійсно перебував інший чоловік, який втік з місця ДТП, записи з камер відеонагляду підтвердили розповідь громадян.

Патрульні негайно розпочали пошук втікача та вже за кілька годин з'ясували місце його перебування. Інспектори Володимир Вечеря та Богдан Король розшукали та поспілкувались з утікачем. Чоловік пояснив, що злякався відповідальності та втік додому. Патрульні доставили чоловіка до Солом'янського управління поліції, де передали слідчим.

На жаль, така поведінка водіїв не рідкість. Тільки з початку цього року патрульні Києва розшукали та склали адміністративні матеріали на понад 800 водіїв, що залишили місце ДТП.

Нагадуємо, віднедавна санкція за подібне правопорушення збільшена та передбачає штраф у 3400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 1 до 2 років (раніше — 255 гривень або громадські роботи).

Закликаємо вас не залишати місце автопригоди, а обов'язково викликати поліцію або належним чином оформити незначну автопригоду за допомогою європротоколу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів