Поділитись:

У Києві затримали чоловіка, який зарізав і розчленував свого товариша

Середа, 28 квітня 2021, 17:59
У Києві затримали чоловіка, який зарізав і розчленував свого товариша

Столичні правоохоронці затримали 30-річного киянина, якого обґрунтовано підозрюють у вбивстві та розчленуванні людини.

Про це повідомили на сторінці поліції Києва у фейсбуці.

Нагадаємо, сьогодні, 28 квітня у Голосіївському районі столиці перехожий виявив сумку з фрагментами людського тіла.

У ході невідкладних обшуків правоохоронці виявили голову потерпілого, тіло якого знайшли на пустирі. Оперативними заходами встановили особу загиблого: ним виявився 34-річний мешканець столиці, раніше судимий за вчинення корисливих злочинів.

Внаслідок здійснення першочергових розшукових дій правоохоронцям вдалося встановити особу чоловіка, який ймовірно вчинив вбивство. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово судимий. Правоохоронці провели невідкладний обшук у помешканні зловмисника, де виявили та вилучили речові докази, які направили на експертизу. Із затриманим спілкуються слідчі. 

Як розповів керівник поліції Києва Андрій Крищенко, протягом семи годин правоохоронці встановили та виявили чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні тяжкого злочину:

«Нам відомо, що це – місцевий мешканець, 1990 року народження, який був знайомий із потерпілим, 1986 року народження. Попередньо ми з’ясували, що напередодні вони розпивали спиртні напої, та між ними виник конфлікт. У результаті 30-річний чоловік схопив ніж, кілька разів вдарив ним по тулубу опонента. Далі, аби приховати сліди злочину, зловмисник розчленував тіло та фрагменти склав у сумку, яку вивіз у безлюдне місце в районі провулка Моторний. Ми затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Слідчим управлінням столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі готують зловмиснику повідомлення про підозру та клопотання щодо обрання запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів