Поділитись:

У Нововолинську оперативно затримали грабіжника (фото)

Вівторок, 27 квітня 2021, 18:00
У Нововолинську оперативно затримали грабіжника (фото)

У Нововолинську оперативно затримали 28-річного грабіжника, який відібрав у 57-річного місцевого мешканця конверт з грошима.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У понеділок, 26 квітня, близько 17:00, до правоохоронців звернувся 57-річний мешканець Нововолинська, який повідомив, що невідомий вирвав в нього з кишені конверт з грошима та втік у невідомому напрямку.

На місце події одразу спрямували співробітників сектору кримінальної поліції. Правоохоронці одразу отримали відео з камер спостереження, завдяки чому особу зловмисника встановили за лічені хвилини. Ним виявився 28-річний раніше судимий місцевий житель.

У Нововолинську оперативно затримали грабіжника (фото)

Слідчі з'ясували, що грабіжник певний час стежив за потерпілим. Він бачив, що чоловік, розраховуючись у магазині, поклав гроші у кишеню. Тому правопорушник спрямовано йшов за чоловіком, щоб заволодіти його коштами.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Гроші вилучили. Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений повторно. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів