Поділитись:

На Волині платники податків можуть стати в чергу онлайн

Вівторок, 27 квітня 2021, 10:40
На Волині платники податків можуть стати в чергу онлайн

Головне управління ДПС у Волинській області запрошує волинян активніше користуватися можливостями «Електронної черги» для запису на прийом до фахівців Центрів обслуговування платників.

Цей новий електронний сервіс для платників працює з 14 квітня 2021 року. Про це повідомляє ГУ ДПС у Волинській області. 

Щоб стати в чергу для отримання адміністративних послуг, які надаються у Центрах обслуговування платників обласного центру та трьох райцентрів, необхідно перейти за посиланням, що розміщене на субсайті територіальних органів ДПС у Волинській області в банері «Центри обслуговування» в розділі «Електронна черга».

«Запровадження цього нового сервісу суттєво спрощує процес реєстрації на прийом до Центрів обслуговування платників у містах Луцьк, Володимир-Волинський, Ковель і Камінь-Каширський. А кожному, хто планує візит до податкової служби, варто зайти за посиланням і виконати нескладний алгоритм електронного запису на прийом до ЦОП. Сервіс передбачає можливість не лише перегляду, а й друку талону із зазначенням дати та часу прийому в податковій», – розповідає начальник Головного управління ДПС у Волинській
області Світлана Савчук.

На активну роботу е-черги в податковій службі краю сподіваються у період подання квартальної звітності. Зважаючи на тривалі травневі вихідні, Головне управління ДПС у Волинській області просить платників не відкладати візит до ЦОПів на останні дні подання звітності, а перед відвідуванням Центру обслуговування платників записатися на прийом до фахівців за посередництвом «Електронної черги».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів