Поділитись:

«Смугастий носоріг» запрошує на майстер-класи з писанкарства (фото)*

Понеділок, 26 квітня 2021, 15:06
«Смугастий носоріг» запрошує на майстер-класи з писанкарства (фото)*

Дитячий комплекс «Смугастий носоріг», що у розважальному центрі «Промінь», запрошує школярів та вихованців дитсадків на групові майстер-класи з писанкарства.

«Напередодні Великодня так хочеться поринути в атмосферу свята та доторкнутись до наших прекрасних традицій!

У ДК «Смугастий носоріг» подбали про це і запрошують учнів шкіл та садочків на масові майстер-класи з писанкарства для класів. Ми можемо завітати прямо у школу або ж запросити вас у гості до Смугастого.

Кожен учень принесе додому справжню писанку! Дітки поринуть у надзвичайно цікавий, душевний і творчий процес з вікториною та дізнаються багато нового про великодні традиції», – повідомили організатори. 

Тривалість майстер класу – 2 години. Вартість – 75 грн з дитини. Усі матеріали входять у вартість.

Не зволікайте та телефонуйте на номер телефону: +38 (066) 755 07 57.

«Смугастий носоріг» запрошує на майстер-класи з писанкарства (фото)*«Смугастий носоріг» запрошує на майстер-класи з писанкарства (фото)*«Смугастий носоріг» запрошує на майстер-класи з писанкарства (фото)*«Смугастий носоріг» запрошує на майстер-класи з писанкарства (фото)*«Смугастий носоріг» запрошує на майстер-класи з писанкарства (фото)*«Смугастий носоріг» запрошує на майстер-класи з писанкарства (фото)*«Смугастий носоріг» запрошує на майстер-класи з писанкарства (фото)*

Надрукувати
мітки:
коментарів