Поділитись:

Морозний травень змусить українців дістати шуби

Неділя, 25 квітня 2021, 13:30
Морозний травень змусить українців дістати шуби

Квітень не порадував українців теплом після морозної зими. Синоптик Леонід Горбань розповів, яких погодніх сюрпризів очікувати від погоди у травні.

Про це пише Znaj.ua.

Зі слів синоптика, травень не надто буде відрізнятися від кітня – погода в останній місяць цієї весни буде мінливою з періодами тепла та похолоданнями із заморозками. Те, що у 2021 році уся весна видалася холодною – це закономірно. Винуватцем весняних холоді є Сатурн.

"Весна така і повинна бути цього року. 2021 рік під управлінням Сатурна, роки Сатурна все перевертають, в весну вносять зиму. Весна холодна, дерева розпускаються пізно, трава повільно росте. Додатково до цього ще й Великдень цього року пізно, 2 травня. Природна закономірність, що до Великодня ніколи немає тепла", – вважає Леонід Горбань.

Однак не поспішайте засмучуватися і діставати теплі речі – синоптик додає, що у травні будуть теплі дні, наприкінці місяця навіть спека, однак не обійдеться і без заморозків.

"1-2 травня  буде тепло, 3 травня  очікується дощ, а від 4 травня до України прийде похолодания із заморозками, яке триматиметься до 7 числа. У період від 8 до 11 травня буде тепло, але похмуро, 12-21 травня –  ясно і тепло, 22-23 травня –  дощі і наприкінці місяця –  спека, в останній день місяця, 30 травня, ітиме дощ", –  резюмував Леонід Горбань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

 На Вербну неділю на Волинь прийдуть заморозки (відео)

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів