Поділитись:

У Німеччині - нові карантинні обмеження

Неділя, 25 квітня 2021, 03:59
У Німеччині - нові карантинні обмеження

У Німеччині запровадили жорсткіші карантинні обмеження  у районах з високим рівнем зараженості.

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель закликала громадян їх дотримуватися, - пише "Європейська правда".

"Це дещо нове в нашій боротьбі з пандемією. І я переконана, що це терміново потрібно. Це допоможе спочатку уповільнити третю хвилю пандемії, потім зупинити її і, нарешті, завершити", - сказала Меркель.

Якщо кількість інфекцій зменшиться найближчими тижнями, систематичне тестування допоможе забезпечити контрольоване та стійке послаблення обмежень, пообіцяла Меркель.

"І наша вакцинаційна кампанія набирає обертів. Це ключ до подолання пандемії. Я переконана, що якщо нам зараз вдасться значно і швидко зменшити кількість інфекцій, ми зможемо їх поступово послабити в найближчому майбутньому", - сказала Меркель.

У Німеччині набув чинності закон щодо уніфікації карантинних обмежень. Він передбачає серед іншого запровадження комендантської години вночі за умови високих показників інфікування.

Зміни регулюють автоматичне посилення обмежувальних заходів у разі погіршення епідеміологічної ситуації в окремих адміністративно-територіальних одиницях у всій країні. До цього часу законодавчо закріплених уніфікованих карантинних обмежень у Німеччині не існувало - відповідні норми визначалися урядами федеральних земель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024
20 березня 2024
20 лютого 2024
14 лютого 2024
12 лютого 2024
03 лютого 2024
22 січня 2024