Поділитись:

У Ковелі зіткнулися два «опелі»: водій одного був п’яний

П'ятниця, 23 квітня 2021, 11:15

фото ілюстративне

Волинські патрульні в ніч на 23 квітня отримали виклик про ДТП на перехресті вулиць Ветеранів та Сагайдачного, що у Ковелі.

Прибувши за вказаною адресою, інспектори встановили, що водій Opel Vivaro, керуючи вулицею Ветеранів, не надав переваги в русі іншому Opel Vivaro, який рухався головною дорогою. У результаті цього відбулося зіткнення, – повідомляє пресслужба патрульних. 

На щастя, ніхто не постраждав, тільки автівки зазнали механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

Під час спілкування із 34-річним водієм-винуватцем ДТП патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак керманич у присутності свідків відмовився від проходження огляду. У результаті на керманича склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Окрім того, вночі патрульні спіймали ще двох п'яних водіїв. Ковельські патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Passat, водійка якого порушила ПДР. Під час спілкування із керманичкою, поліцейські помітили в неї ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння це підтвердив. 

А під ранок луцькі патрульні на проспекті Волі виявили водія ВАЗ 2104, який керував авто із порушенням ПДР. Під час розмови із кермувальником у нього також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду – перевищення від допустимої норми вшестеро).

На керманичів склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші матеріали, відповідно до скоєних правопорушень.

Нагадаємо: за січень-березень 2021 року на території Волинській області зареєстровано 13 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів