Поділитись:

Історія та краса: у Луцьку буде "Волинська княжна"

Понеділок, 12 вересня 2016, 17:46
Історія та краса: у Луцьку буде «Волинська княжна»

Історична реконструкція, майстер-клас з ковальської справи, ярмарок-виставка, аквагрим, концерт – такі та багато інших цікавинок підготували для лучан та гостей міста на фестиваль "Волинська княжна".

Дійство відбудетьчя 25 вересня у Луцькому замку, де в 11:30 фестиваль розпочнеться урочистою ходою учасників від Театральної площі до Замку Любарта, а о 12:00 – урочисте відкриття.

У програмі на відвідувачів чекають історичної реконструкції: живі лицарі, козаки, пірати та кельти, а також майстер-клас з ковальської справи.

Особливі сюрпризи підготували Луцький зоопарк та кінно-спортивна школа.

До уваги гостей – широкий ярмарок-виставка народних ремесел та сучасних виробників натуральної та дизайнерської продукції. Охочі зможуть повчитись у майстрів їхній справі. Також на святі працюватимуть шаржист та портретист. Для найменших – цікавий аквагрим.

"Ми підготували для вас розважально-концертну програму на усі смаки: виступи наших гостей – зразкової циркової студії "Каскад" з Костополю, музичних гуртів "Royal City", "TWІCE A WEEK", квартету "Лучано", особливої гості – Тетяни Власової (гурт "АССА"). Любителів танцю розважать учасники "Elite – Dance", "Diamond Stars" і багато інших. На вас чекають театральні вистави. Дитячі постановки від модельного агентства "Grace model haus" та уроки дефіле від Анни Тріль залишать по собі лише приємні враження. Родзинкою першої половини дня стане дитячий конкурс краси "Фея луцького замку", під час якого свою вроду і харизму продемонструють юні лучанки. Ми готуємо для вас безліч найнеймовірніших зон для фотосесій – такого у Луцьку, точно, ще не було!" – розповіли організатори.

Окрім того, відвідувачам обіцяють смачну кухню: дичину на вогні, рибну карту, лаунж-зону з баром і кальянами, фірмові стравами від ресторану "Чевермето".

На завершення фестивалю –вогняне шоу від театру вогню "Ейфорія" та урочисте нагородження переможниць проекту.

Вхід в історичному або карнавальному вбранні – безплатний. Попередній продаж квитків – 35 гривень, у день фестивалю – 45 гривень. Вхід для дітей до 5 років – вільний. Довідки за телефонами: +38 095 901 07 05, +38 097 935 92 32.

Надрукувати
мітки:
коментарів