Поділитись:

Оштрафували волинське підприємство

Понеділок, 12 вересня 2016, 15:42
Оштрафували волинське підприємство

Підприємство теплових мереж "Володимир-Волинськтеплокомуненерго" оштрафували за подання недостовірних даних у декларації про експуатацію одного з об'єктів.

Про це повідомили у прес-центрі Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Рішенням Львівського апеляційного адміністративного суду підтверджено правомірність накладення штрафу Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області на підприємство "Володимир-Волинськтеплокомуненерго".

Штраф у розмірі 65 250 грн на порушника було накладено за подання недостовірних даних у декларації про готовність до експлуатації об'єкта "Капітальний ремонт інженерного вводу теплопостачання багатоквартирного житлового будинку із встановленням приладу обліку теплової енергії на вулиці Луцькій,158-В у м. Володимир-Волинський".

Не погоджуючись із вказаною постановою, підприємство оскаржило її до Волинського окружного адміністративного суду. У задоволенні позову було відмовлено, після чого позивач подав апеляційну скаргу. Втім, апеляційний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції.

Наразі Управлінням Держархбудінспекції у Волинській області вживаються заходи щодо стягнення штрафних санкцій з правопорушника.

Надрукувати
мітки:
коментарів