Поділитись:

Зупинки та МАФи у Луцьку будуть сучасними (фото)

Четвер, 22 квітня 2021, 11:14
Зупинки та МАФи у Луцьку будуть сучасними (фото)

У Луцькій міській раді затвердили концепцію зовнішнього архітектурного вигляду тимчасових споруд та зупинок громадського транспорту. 

Відповідне рішення ухвалили у четвер, 22 квітня, під час засідання виконавчого комітету. 

Начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз зазначив, що для розробки архетипів споруд залучили архітектора з Луцька. 

"На той момент він створив вже чимало тимчасових споруд і вони вирізнялися високим рівнем естетики. Цю людину можна вважати найкращою у Луцьку в  своїй справі. Ми ставили завдання створити просту за дизайном форму, яку можна використовувати універсально, яка буде привабливою у будь-якій частині міста. З точки зору проектування, це складне завдання", – сказав він. 

Проєктну документацію надаватимуть підприємцям безплатно. При цьому вони будуть вільні у виборі підрядника для виготовлення або осучаснення тимчасової споруди.Таким чином, відповідно до концепції, тимчасові споруди та зупинки у Луцьку повинні будуть виглядати наступним чином:

Зупинки та МАФи у Луцьку будуть сучасними (фото)Зупинки та МАФи у Луцьку будуть сучасними (фото)Зупинки та МАФи у Луцьку будуть сучасними (фото)Зупинки та МАФи у Луцьку будуть сучасними (фото)Зупинки та МАФи у Луцьку будуть сучасними (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів