Поділитись:

У Луцьку на Шевченка горів житловий будинок: троє людей загинуло (фото)

Середа, 21 квітня 2021, 21:27
У Луцьку на Шевченка горів житловий будинок: троє людей загинуло (фото)

У Луцьку сьогодні, 21 квітня, на вулиці Шевченка 25 трапилась пожежа в житловому будинку. Троє людей загинуло.

Про це розповів Володимир Нестеров, начальник сектору взаємодії із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС України у Волинській області на своїй фейсбук-сторінці.

Повідомлення надійшло о 19:19. На місці працювали рятувальники 2-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Волинській області – всього 3 пожежних авто, близько 15 рятувальників.

Через сильне задимлення всередині будівлі рятувальники працювали в спеціальних апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору. Ліквідували пожежу о 20:10.

Для з'ясування всіх обставин на місці події працює спеціальна комісія, до складу якої входять працівники дослідно-випробувальної лабораторії.

Причину пожежі встановлюватимуть.

У Луцьку на Шевченка горів житловий будинок: троє людей загинуло (фото)У Луцьку на Шевченка горів житловий будинок: троє людей загинуло (фото)У Луцьку на Шевченка горів житловий будинок: троє людей загинуло (фото)У Луцьку на Шевченка горів житловий будинок: троє людей загинуло (фото)У Луцьку на Шевченка горів житловий будинок: троє людей загинуло (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024