Поділитись:

У Ковелі боксерів вигнали з багаторічного залу. Щомісяця вони платять 12 тисяч за оренду

Середа, 21 квітня 2021, 11:31
У Ковелі боксерів вигнали з багаторічного залу. Щомісяця вони платять 12 тисяч за оренду

(На фото: Тетяна Коб)

У Ковелі понад 60 боксерів тренуються в орендованому приміщенні, за яке доводиться сплачувати 12 тисяч гривень щомісяця. 

Про це йшлося у середу, 21 квітня, під час сесійного засідання Волиньради. 

Так, депутат Іван Мирка («ЄС») зазначив, що ковельських боксерів, які відомі своїми високими досягненнями, у 2019 році виселили з приміщення «Просвіти», яке вони обіймали упродовж багатьох років. Зараз там проводяться заняття з танців та карате. 

Натомість боксерське відділення було змушене орендувати приміщення у «Нашого краю» та сплачує 12 тисяч гривень на місяць. Мирка запитав у начальника управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Ігоря Дмитришина, чи є в області можливість допомогти спортсменам, серед яких і чемпіонка Європи, учасниця Олімпіади, заслужений майстер спорту Тетяна Коб

Чиновник відповів, що у власника приміщення проситимуть зменшити оренду до 8 тисяч за місяць. Також він зазначив, що питання просили вирішити ексмера Ковеля Олега Кіндера, проте цього не відбулося.

До слова, у Ковелі боксерів готують відомі фахівці – заслужений тренер України Віктор Рогатин та очільник БК «Панчер» Микола Потапюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельчанка здобула «золото» на боксерському турнірі у Німеччині (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів