Поділитись:

На Волині влаштували тест-драйв новому реанімобілю (фото)

Середа, 21 квітня 2021, 12:05

Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на безоплатній основі провів тест-драйв автомобіля швидкої допомоги типу С від виробника ТОВ «Ксенко Авто Продакшн». Цей реанімобіль передали Центру у тимчасове користування для його апробації в реальних умовах бригади швидкої допомоги.

Про це повідомляється на сайті КП "ВОЦЕМДМК".

Після проведення навчання для всіх членів бригади автомобіль вийшов на лінію.

За добу експлуатації АШМД було виконано 17 виїздів, з яких з 3 – критичні, 11 – екстрених, 1 – не екстрений та 2 – перевезення. Доставлено на госпіталізацію 5 пацієнтів.

Зі слів медиків, цей автомобіль за усіма характеристиками є одним з найкращих з тих, на яких їм доводилося працювати.

«В автомобілі зручно їхати і працювати. В медичному салоні дуже тихо, що говорить про хорошу шумоізоляцію, автомобіль дуже просторий, з яскравим освітленням. З  транспортним апаратом ШВЛ, компактним дефібрилятором, портативним капнографом,  з маневровими і легкими ношами працювати одне задоволення» – розповів лікар Микола Махно.

«Автомобіль має потужний двигун, м’яку підвіску, легкий і комфортний в управлінні, що дуже важливо при транспортуванні хворих, комфортні сидіння для персоналу, адже вони проводять в салоні автомобіля левову частку робочої зміни. Проблискові маячки ї звукові сигнали працюють без збоїв, і не виступають над автомобілем дуже високо, що теж дуже важливо» – поділився враженнями водій Віктор Гзило.

Зі слів представника компанії-виробника Максима Шпаченка, це одна зі звичайних комплектацій автомобіля типу С. Автомобілі «швидкої» комплектувалися на основі побажань медиків, тому тут все продумано до дрібниць. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
20 березня 2024
13 березня 2024
21 лютого 2024
14 лютого 2024
13 лютого 2024
12 лютого 2024
30 січня 2024
18 січня 2024
16 січня 2024