Поділитись:

У Луцьку хочуть осучаснити зупинки й магазини поруч (фото)

Вівторок, 20 квітня 2021, 16:17
У Луцьку хочуть осучаснити зупинки й магазини поруч (фото)

На чергове засідання виконавчого комітету винесуть на затвердження концепцію зовнішнього архітектурного вигляду тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та зупинок громадського транспорту з торговими павільйонами.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Ігор Поліщук. Також він показав, якими можуть стати нові зупинки. 

"При оформленні або продовженні дії паспортів прив'язки тимчасових споруд їхні власники будуть зобов'язані притримуватися проєктних рішень, що передбачені вказаною концепцією. Це ж стосуватиметься й власників зупинок громадського транспорту з торговими павільйонами, що мають статус об'єкту нерухомого майна. Архетипи передбачають різну площу, різне функціональне призначення та інші особливості фактично під будь-який вид підприємницької діяльності, що може здійснюватись у таких спорудах", – написав він. 

У Луцьку хочуть осучаснити зупинки й магазини поруч (фото)У Луцьку хочуть осучаснити зупинки й магазини поруч (фото)У Луцьку хочуть осучаснити зупинки й магазини поруч (фото)У Луцьку хочуть осучаснити зупинки й магазини поруч (фото)У Луцьку хочуть осучаснити зупинки й магазини поруч (фото)

Проєктну документацію надаватимуть підприємцям безплатно. При цьому підприємці будуть вільні у виборі підрядника для виготовлення або осучаснення тимчасової споруди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів