Поділитись:

"Кондуктори ЛПЕ щомісяця розкрадають до 200 тисяч гривень", – заступник луцького мера

Неділя, 11 вересня 2016, 10:30
«Кондуктори ЛПЕ щомісяця розкрадають до 200 тисяч гривень», – заступник луцького мера

Недобросовісні кондуктори Луцького підприємства електротранспорту щомісяця розкрадають в середньому 180-200 тисяч гривень.

Про це розповів заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко в інтерв'ю Волинь24.

"...люди часто не беруть квитків, бо жаліють кондукторів-бабульок "божих одуванчиків". Хоча, в кондукторів зараз середня зарплата – 3,5 тисячі гривень чистими! 3,5 тисячі гривень за не найтяжчу роботу – це не великі гроші, але й не малі в нинішніх умовах. Вчителі з вищою освітою часом менше отримують! А ще ж є недобросовісні кондуктори, які за нашими неофіційними, непідтвердженими даними, щомісяця розкрадають в середньому 180-200 тисяч гривень", – наголосив Григоренко.

Із його слів, такі речі повинна не лише влада, а й суспільство.

"Але ми не дуже віримо в ефективність цього, тому й вводимо електронну систему оплати з допомогою валідаторів. Це дасть можливість контролювати кількість пільговиків, загалом пасажирів, час перебування на рейсі та інші речі. А зараз це все ґрунтується на жалю – чим старше чи неохайніше виглядає кондуктор, тим більше його жаліють лучани, а потім самі ж за це платять. Бо ж кошти недоотримало комунальне підприємство, яке утримується за рахунок платників податків.

До речі, коли підвищили вартість проїзду в тролейбусах до двох гривень, в перші місяці виручка виросла до 1,4 мільйона гривень на місяць, а потім знову впала до 1,2 мільйона. Де 200 тисяч дівається?" – підкреслив заступник міського голови.

Надрукувати
мітки:
коментарів