Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 15 квітня

Четвер, 15 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 15 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер,15 квітня, найбільше читав про:

Про «замінування» ЦНАПу

Сьогодні зранку до луцького Центру надання адміністративних послуг з'їхалася правоохоронці та рятувальники. Працівникам наказали взяти цінні речі й покинути приміщення. Як повідомили в пресслужбі ГУНП, на лінію екстреного зв’язку надійшло анонімне повідомлення про замінування.

На місці працювали спеціалісти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група та наряди управління патрульної поліції. Вибухотехніки оглянули адмінприміщення та прилеглу територію на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів.

Вибухотехніки ретельно оглянули адмінприміщення та прилеглу територію. Під час обстеження небезпечних предметів не виявили.

ЦНАП відновив роботу в звичному режимі. Відвідувачів з талонами попереднього запису, які сьогодні не змогли отримати свої послуги, приймуть в інші дні.

Про шкільний «стриптиз»

У Луцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15 стався конфлікт: у соцмережі з'явилося інформація, нібито вчителька математики Лілія Володимирівна Волога змусила трьох дівчат роздягнутися майже догола, залишивши тільки білизну.  

Директор школи Олег Гребенюк в коментарі ІА «Конкурент» пояснив, що конфлікт був, але інформацію про роздягання дітей не підтвердив.

Про хулігана з пістолетом

У Луцьку в маршрутці № 9 п'яний 53-річний лучанин розмахував пістолетом. Працівники Луцького районного управління поліції його затримали  і відібрали зброю. Попередня кваліфікація кримінального правопорушення – хуліганство.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 15 квітня

Про седани на автобазарі

«Все минає, класика – вічна». Саме так кажуть про автомобільний кузов типу седан. І не дивно. Свого часу машини такої модифікації були лідерами продажу як у салонах, так і на вторинних ринках. Та зараз ситуація змінилася: народна любов перекочувала до універсалів. Втім, прихильники седанів не здаються. Ці автівки люблять за плавність ходу, шумоізоляцію салону і статусність.

Журналісти ІА «Конкурент» вирішили дізнатися, чи багато такої «класики» на луцькому авторинку, що за неї правлять і хто є потенційним покупцем машин такого типу.

Інші актуальні волинські новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів