Поділитись:

«До трусів і ліфчика»: учні в Луцьку кажуть, що вчителька змусила їх роздягнутися

Четвер, 15 квітня 2021, 16:55
«До трусів і ліфчика»: учні в Луцьку кажуть, що вчителька змусила їх роздягнутися

фото ілюстративне 

У Луцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15 стався конфлікт. 

В одній з інстаграм-спільнот з'явилося повідомлення, що нібито вчителька математики Лілія Володимирівна Волога змусила трьох дівчат роздягнутися майже догола, залишивши тільки білизну.  

"На перерві в мене в класі парили, і тут заходить та вчителька, вона побачила пару, почала кричати, обзивала щось трохи, я вже точно не пам'ятаю. Я їй сказала, що в мене нічого немає, потім вона всіх вигнала й залишила мене і дві однокласниці, сказала роздягнутися до трусів і ліфчика, потім роззуватися", – передають в спільноті слова однієї з постраждалих. 

Дітям – 13-14 років. У коментарях під дописом користувачі звинувачують вчительку й в інших "гріхах". 

Водночас директор школи Олег Гребенюк в коментарі ІА "Конкурент" пояснив, що конфлікт був, але інформацію про роздягання дітей не підтвердив. Коментувати щось більше відмовився.  

Поліція відреагувала на ситуацію у Луцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15. Своєю чергою батьки трьох школярок із школи №15 спростували інформацію про нібито роздягання учнів. Кажуть, інформація, яку поширили у соцмережах, сильно перебільшена: конфлікт був, але "ніхто нікого не роздягав". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024