Поділитись:

Біля ЦНАПу в Луцьку – поліція і рятувальники: говорять про замінування (фото, оновлено)

Четвер, 15 квітня 2021, 08:33
Біля ЦНАПу в Луцьку – поліція і рятувальники: говорять про замінування (фото, оновлено)

У Луцьку повідомили про замінування Центру адміністративних послуг. 

Зранку 15 квітня до ЦНАПу з'їхалася поліція та рятувальники. Працівникам сказали взяти ціні речі й покинути приміщення. 

Як повідомили в пресслужбі ГУ НП на Волині, анонімне повідомлення на лінію екстреного зв’язку "102" надійшло сьогодні вранці.

Нині на місці працюють спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинскій області, слідчо-оперативна група та наряди управління патрульної поліції. Вибухотехніки оглядають адмінприміщення та прилеглу територію на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів.

Подія зареєстрована у журналі Єдиного обліку заяв та громадян про кримінальні  правопорушення та інші. Вирішуються питання щодо винесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває перевірка.

Біля ЦНАПу в Луцьку – поліція і рятувальники: говорять про замінування (фото, оновлено)Біля ЦНАПу в Луцьку – поліція і рятувальники: говорять про замінування (фото, оновлено)Біля ЦНАПу в Луцьку – поліція і рятувальники: говорять про замінування (фото, оновлено)Біля ЦНАПу в Луцьку – поліція і рятувальники: говорять про замінування (фото, оновлено)Біля ЦНАПу в Луцьку – поліція і рятувальники: говорять про замінування (фото, оновлено)Біля ЦНАПу в Луцьку – поліція і рятувальники: говорять про замінування (фото, оновлено)

Директорка Луцького ЦНАПу Лариса Карп'як зазначила, що працівники прийшли на роботу, а о 8:00 вже була поліція. Тих працівників, які були, евакуювали. Зараз приміщення порожнє. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів