Поділитись:

У Піддубцях через невдалий маневр водій на Alfa Romeo врізався у Volkswagen (фото)

Середа, 14 квітня 2021, 16:21

На автодорозі Н-22 трапилася ДТП через порушення правил маневрування.

14 квітня близько 11-ї години патрульні отримали повідомлення про аварію без травмованих за участю двох транспортних засобів на автодорозі Н-22 (Устилуг - Луцьк - Рівне) у селі Піддубці. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині. 

Коли патрульні прибули на місце події, то встановили, що 41-річний водій автомобіля Alfa Romeo, здійснюючи маневр розворот, не переконався у його безпечності, був не уважний, не стежив за дорожньою обстановкою та не надав переваги в русі транспортному засобу Volkswagen Amarok під керуванням 31-річного водія. В результаті автопригоди автомобілі отримали механічні пошкодження.

На водія Alfa Romeo патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП та вилучили посвідчення подія.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції у Волинській області інформує, що протягом 2020 року на території Волинської області трапилося 925 автопригод (або 30 % від усіх ДТП) через порушення правил маневрування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів