Поділитись:

У Струмівці підпалили автомобіль медійниці Катерини Дулапчій: з’явилося відео

Середа, 14 квітня 2021, 09:23
У Струмівці підпалили автомобіль медійниці Катерини Дулапчій: з’явилося відео

На території житлового комплексу "Сімейна фортеця" підпалили автомобіль "форд" 2018 року.

Про пожежу повідомили о 4:50 14 квітня. Рятувальники прибули на місце події за 7 хвилин. До гасіння залучили два пожежні автомобілі 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька.

Ліквідували пожежу о 5:15. Вогонь пошкодив передню частину автомобіля: двигун, два колеса, капот.

У Струмівці підпалили автомобіль медійниці Катерини Дулапчій: з’явилося відеоУ Струмівці підпалили автомобіль медійниці Катерини Дулапчій: з’явилося відеоУ Струмівці підпалили автомобіль медійниці Катерини Дулапчій: з’явилося відеоУ Струмівці підпалили автомобіль медійниці Катерини Дулапчій: з’явилося відеоУ Струмівці підпалили автомобіль медійниці Катерини Дулапчій: з’явилося відео

На місці події працювала криміналістична лабораторія ГУНП, слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції в повному складі, пожежний експерт. Поліцейські вилучили пожежне сміття, записи з камер відеоспотереження. Нині вирішується питання про внесення за цим фактом відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про пошкодження майна шляхом підпалу.

Проводяться заходи на встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Тривають першопочаткові слідчі дії.

Як повідомля ВолиньPost, авто – луцької медійниці, екс-редакторки 12 каналу, директорки видання "Інсайдер Медіа" Катерини Дулапчій (Катерина Той). Це вона підтвердила виданню і зауважила, що пов’язує це з професійною діяльністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів