Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 13 квітня

Вівторок, 13 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 13 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 13 квітня, найбільше читав про:

Про вбивство

До поліції зателефонував житель села Дерно та повідомив, що виявив тіло чоловіка в одному з будинків. Поліцейські, провівши ряд слідчо-оперативних заходів, встановили, що  54-річний місцевий житель побив 48-річного потерпілого. Чоловік від отриманих травм помер. Зловмисника розшукали і затримали протягом лічених годин.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 13 квітня

Про демонтаж дитмайданчика

На проспекті Молоді в Луцьку демонтували, а потім повернули на місце дитячий майданчик. Про це ІА «Конкурент» повідомила голова ОСББ Наталія Гладка. З її слів, майданчик вставили лише восени, а сьогодні його почали демонтувати – сказали, що обладнання перенесуть на вулицю Кравчука. Але вже через годину повідомили, що нічого забирати не будуть і з'ясовуватимуть, чому так сталося. На територію привезли бетономішалку, аби встановити обладнання назад. 

У департаменті ЖКГ обіцяли пояснити ситуацію. 

Про об'єднання медичних закладів

Планують створити Луцьке територіальне медичне об'єднання, яке поєднає Луцьку міську клінічну лікарню, Луцькі центри первинної медичної допомоги, амбулаторії та ФАПи громади.

Про це говорили на погоджувальній раді за участю Луцького міського голови, секретаря міської ради та голів фракцій повідомив голова фракції "СВІДОМІ" Тарас Шкітер

«Цей крок є важливим для Луцька та його мешканців, але він також викликає безліч запитань та занепокоєнь», – зазначив він.

Про дачну пожежу

На території дачного масиву у селі Жабка, що неподалік від Луцька, спалахнула господарська споруда. Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці.

На місці працювали ківерцівські вогнеборці й пожежна спецтехніка.  Аби здолати вогонь, рятувальникам довелося зривати шифер з даху господарської будівлі.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів