Поділитись:

«Дешевий товар» та «не той контингент»: магазин для обраних у Луцьку?

Середа, 14 квітня 2021, 07:40

А ви хоча б раз почували себе ніяково в магазині за обрану вами річ? Просто так, без причини? Просто через те, що обрали товар, який вам приглянувся найбільше, а продавчиня із зверхнім поглядом хазяйки, оцінюючи, окидає оком ваш вибір, а потім – і вас декілька разів з ніг до голови?

Про що вона думає в цей час? Чи не тішиться зацікавленістю її послугами, не бажає продати хоча б будь-що з її асортименту чи залишити приємні враження та надіятися на рекомендації іншим?

Судячи з погляду продавчині, ні. На жаль.

Отож, мені, напевно вперше, довелося відчути на собі і погляди, і хамське оціночне судження, і належність мене самої до якоїсь касти “не такого контингенту”.

Все почалося з того, що мені знадобилися дверні ручки, і я як дівчинка обирала їх за красою та стилем дверей, які вони прикрашатимуть. Зупинившись на обраній моделі, я уточнила вартість у жінки, яка була за прилавком.

“Це Китай. А он ті – Греція”, – непривітно і не по суті відповіла мені жінка.

“А яка між ними різниця?”, – поцікавилася я.

“Ну бо то Китай!” – роздратовано відрізала жінка за прилавком.

— Я почула Вас. Але чи є різниця в якості? Бо і сам «Китай» буває різним. Мені сподобалися саме ці. Чи є три комплекти в наявності?

— Треба дивитися. Бо до мене зовсім інший контингент приходить. Вони не шукають дешевий товар.

«Китай!, а не »Греція«. Дуже навіть привабливий »Китай«Китай!, а не »Греція«. Дуже навіть привабливий »Китай"

Тут має бути завіса, але нерозуміння ситуації, яке ясно виражалося на моєму обличчі, переростало в обурення. Не можу описати весь спектр емоцій, але такого хамського обслуговування я не те, що не бачила, але й не чула про таке.

До слова, обраний товар був із категорії середньої цінової політики. Проте так і не куплений залишився у тому модному магазині «Добробут» для “іншого контингенту”.

Луцьк – невеличке місто, і тут не так багато магазинів, торгових центрів та лакшері шоурумів. Проте кожен може знайти необхідну собі річ і за вподобаннями, і за її ціною. Та чи хтось має право засуджувати вас за вибір?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024