Поділитись:

Їдальня Територіального центру соціального обслуговування відновила роботу

Понеділок, 12 квітня 2021, 22:34
Їдальня Територіального центру соціального обслуговування відновила роботу

Сьогодні відновила свою роботу їдальня Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька. 

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Нещодавно у їдальні провели капітальний ремонт приміщення та встановили нове обладнання: потужну газову плиту. Із результатами проведених робіт ознайомились заступник міського голови Ірина Чебелюк, депутат міської ради, директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода, а також керівництво центру.

Основним завданням Територіального центру є вжиття конкретних заходів, спрямованих на підвищення рівня соціальної захищеності самотніх людей похилого віку та осіб з особливими потребами. Однак, на час карантину, видача харчів у їдальні відбувається навинос. А для громадян, які не можуть прибути до центру, організована доставка їжі.

Сьогодні кухарі приготували більше ста порцій смачного обіду, який підопічні отримають за спеціальними талонами, а 20 порцій для тих, хто не може самостійно дістатися до центру, працівники доставлять прямісінько додому.

Їдальня Територіального центру соціального обслуговування відновила роботуЇдальня Територіального центру соціального обслуговування відновила роботуЇдальня Територіального центру соціального обслуговування відновила роботу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів