Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 12 квітня

Понеділок, 12 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 12 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у понеділок, 12 квітня, найбільше читав про:

Про крадіжку картин з галереї

З Галереї мистецтв ВО НСХУ, що на вулиці Лесі Українки у Луцьку зникло сім картин художника Артема Лук'янчука. Про це повідомив сам художник на своїй сторінці у фейсбуці. 

«Лишав картини до відкриття виставки, частина картин не дочекалася відкриття. Крадіжка могла статися в інтервалі від одного до півтора тижня», – написав він. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 12 квітня

Про думки лучан щодо карантину

Мережею ширяться результати всеукраїнського опитування щодо нового локдауну. Йдеться, що понад 60% опитаних українців підтримують запровадження жорсткого карантину.  

На Волині про запровадження жорсткого карантину поки не говорять, проте статистика не надто втішна: за останню добу covid-19 забрав життя 14 жителів області.  

«Конкурент» вирішив запитати у пересічних лучан, чи вважають вони за потрібне вводити на Волині та місті Луцьку новий локдаун

Про оштрафованих паркохамів

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради притягнули до адміністративної відповідальності усіх власників та водіїв транспортних засобів, які у неділю припаркували автівки у зеленій зоні в Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки.

«Звертаємось до лучан та гостей міста не знищувати зелені насадження та не перетворювати парк на місце для стоянки авто», – наголосили в департаменті. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 12 квітня

Про врятованого собаку

Поліцейські, патрулюючи автодорогу М-19 (Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече), у Жидичині побачили на трасі собаку, який не орієнтувався у просторі і рухався хаотично. Патрульні одразу зупинилися, аби надати допомогу. Як виявилося, у собаки на голові була п'ятилітрова пластикова пляшка, яка заважала тварині. Правоохоронці зупинили потік автомобілів, наздогнали тварину та звільнили її від стороннього предмета.

 

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів