Поділитись:

Знепритомніла від диму: на Волині рятували жінку, яка спалювала траву (фото, відео)

Понеділок, 12 квітня 2021, 11:34

На Волині рятувальники надали допомогу жінці, яка втратила свідомість під час гасіння сухої трави, яку сама ж підпалила.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Волинській області.

10 квітня працівники Камінь-Каширського райвідділу ГУ ДСНС України у Волинській області провели рейд для запобігання спалювання сухої рослинності та пожежам в природних екосистемах. Рейди відбулися у селах Хотешів, Добре, Михнівка, Бузаки, Краснилівка, Підріччя, Раків Ліс, Олексіївка, на околицях м. Камінь-Каширський.

За результатами рейдів співробітники ДСНС склали протокол за ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення на громадянку, яка в с. Підріччя спалювала суху рослинність. Також виявили двох порушників, які спалювали сміття – інформацію про ці факти передали до екологічної інспекції для притягнення їх до відповідальності за ст. 82 КУпАП. Під час проведення рейдів інструктаж провели для понад 50 осіб.

У селі Краснилівка громадянка випалювала залишки сухої рослинності на приватній території.

Рятувальники зробили зауваження та допомогли загасити пожежу. Коли залишки сухої рослинності загасили, жінка знепритомніла та впала на землю. Співробітники ДСНС надали їй першу домедичну допомогу і викликали "швидку", якою потерпілу доправили до лікарні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів