Поділитись:

А 30 років – то вже старий?

Субота, 10 квітня 2021, 15:00

А 30 років – то вже старий?

Є такий ресурс quora, де можна поставити питання будь-якої тематики і отримати на нього відповіді. Часто це відповіді від спеціалістів в цій сфері, досить іменитих, або просто людей з досвідом. Quora надсилає мені періодично питання, на які, вважає, я можу дати відповіді людям, або які б зацікавили мене. Одне слово, як «людоньки порадьте» на фб, але без того всього мракобісся.

Субота, 7 ранку, настало обіцяне потепління, за вікном пташечки співають, я сьорбаю каву і Quora мені присилає питання: 
«А 30 років – то вже старий?»

Ну спасибі. Пташечки аж позамовкали. Зараз ще якась зозуля десь прилетить і взагалі задумаюся про вічне. Зозуля не прилетіла, а я таки задумалася. 
І згадала смішну історію, коли моїй колезі виповнювалося 30, наш інший колега, якому не було й 20, спитав її, чи в такому віці взагалі ще цікаво жити.
Face palm.

Мені не вистачить пальців рук і ніг, аби перелічити всіх мені відомих людей, яким за 50, а їхнє життя повне динаміки і нових відкриттів. І вони навіть не задумуються про цифру в паспорті. 

Такі люди гнучкі до змін, пошуку себе, нових захоплень. Вони молодші за 20-річного хлопця, який від нудьги трощить лавку в парку. 
Хоча, куди правди діти, в Україні дуже часто люди «списують» себе в дуже молодому віці, запливають жирком, бояться вийти зі своєї мушлі, стають буркутунами, яким всі щось винні. 

До чого я це все пишу. Навіть у вимушених днях бабака є своя цікавість. Знаходити її – одна із запорук молодості, як мені здається. Бажаю її знайти і хорошого всім дня).

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією

Надрукувати
мітки:
коментарів