Поділитись:

На Волині влаштують тест-драйв новій «швидкій» (фото)

П'ятниця, 09 квітня 2021, 19:35

Волині передали для випробування у режимі тест-драйву новий автомобіль швидкої медичної допомоги.

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко оглянув спеціалізований автомобіль на базі Volkswagen Crafter класу С, який створений на базі Volkswagen Crafter українським виробником «Ксенко Авто Продакшн». Про це повідомили на сторінці Волинської ОДА. 

Як стало відомо, у медичному салоні автомобіля використані сучасні технології шумо- та віброізоляції, теплоефективності, опалення та кріплення елементів. Також транспорт забезпечено обладнанням виробників США, Німеччини, Японії та Швеції. А саме: Zoll (США), Weinmann (Німеччина), Masimo (США), Nihon Kohden (Японія), Ferno (США), Germa (Швеція). Слід зазначити, що «швидка» містить дефібрилятор, апарат штучної вентиляції легень, пульсоксиметр та портативний капнограф.

Виробник надає можливість протестувати автомобіль у робочому режимі перед придбанням. Волинському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передали у тимчасове користування, а саме на два дні, спеціалізований транспорт, щоб оцінити його, виїжджаючи на виклики та надаючи невідкладну допомогу пацієнтам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів